VARAA TAKSI ENNAKKOON HELSINGISSÄ

Lue myös tilausajoista!

VARAA TAKSI ENNAKKOON HELSINGISSÄ

Lue myös tilausajoista

VARAA TAKSI ENNAKKOON HELSINGISSÄ

Lue myös tilausajoista
Sivun koriste

Taxikaari Pertti Loivanne Oy tarjoaa tunnetusti laadukkaat sekä joustavat henkilökuljetuspalvelut Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Varaa taksi ennakkoon sivultamme löytyvällä lomakkeella ja varmista mukava matkanteko ammattitaitoisen kuljettajan kyydissä!

Henkilökuljetuspalvelut moniin tarpeisiin

Kun tarvitset kyytiä, käänny meidän puoleemme! Viemme asiakkaamme joustavasti lähelle tai kauas, juuri asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Palveluihimme kuuluvat kaikenlaiset sopimusajot, tavalliset taksiajot, pitkän matkan ajot, lähiajot, sekä sairaalakyydit. Taxikaari Pertti Loivanne Oy:ltä löytyvät kaikki lainmukaiset vakuutukset jokaisen ajon ammattimaisuuden takaamiseksi.

Takaamme jokaisen toteuttamamme kuljetuksen ensiluokkaisen laadun alusta loppuun saakka. Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä kyydin pituudesta tai tarkoituksesta riippumatta! Matkanteko kanssamme on aina viihtyisää ja vaivatonta.

Tutustu myös tilausajoihin

Ennakkovaraa kuljetus ja nauti vaivattomasta matkanteosta

Varaa matkasi ennakkoon täyttämällä ja lähettämällä alla oleva ennakkovarauslomake. Varauksessa voit määrittää kyydin lähtöpaikan, määränpään, lähtöajan sekä kuljetettavien henkilöiden määrän. Lomakkeella voit myös ilmoittaa, mikäli kyytiin on tulossa lapsia tai lemmikkieläimiä, jotta osaamme varautua asianmukaisin varustein.

Varauksen tehtyäsi olemme sinuun yhteydessä ja vahvistamme varauksesi. Ennakkovaraamalla kyydin sinun ei tarvitse huolehtia taksin kutsumisesta kiireen keskellä, vaan voit luottaa ammattitaitoisen kuljettajamme ilmestyvän paikalle täsmälleen sovittuun aikaan. 


Ajamme kaikki kuljetukset tyylikkäillä E-sarjan mersuilla, joiden kyydissä pitkäkin matka sujuu mukavasti ja turvallisesti. Ennakkoon tilatuissa kuljetuksissa taksimittari käynnistyy ennakkoon sovitusta noutoajasta tai liikkeellelähdöstä alkaen. Palvelemme asiakkaita Helsingistä käsin kaikkialla pääkaupunkiseudulla.

Ennakkotilaus: pyydä tarjous täyttämällä lomake!

Maksu yleisimmillä luottokorteilla, Suomen Taksiliiton yrityskortilla tai laskulla.

Henkilöauto
Farmariauto
Tila-auto