MONIPUOLISET TILAUSAJOT HELSINGISSÄ

Täytä ennakkovarauslomake ja varmista tilausajosi!

MONIPUOLISET TILAUSAJOT HELSINGISSÄ

Täytä ennakkovarauslomake ja varmista tilausajosi!

MONIPUOLISET TILAUSAJOT HELSINGISSÄ

Täytä ennakkovarauslomake ja varmista tilausajosi!
Sivun koriste

Taxikaari Pertti Loivanne Oy tunnetaan laadukkaista ja monipuolisista henkilökuljetuspalveluistaan. Toimialueemme kattaa Helsingistä käsin joustavasti koko pääkaupunkiseudun. Toteutamme monipuoliset tilausajot kaikenlaisiin tarpeisiin!

KULJETUKSET KATTAVASTI erilaisiin TARPEISIIN

Etsitkö toteuttajaa polttariporukan kuljetukseen ympäri kaupunkia viikonloppuiltana? Tarvitsetko kyydin lentokentälle aamutuimaan, jotta rantalomasi voisi alkaa mahdollisimman vaivattomasti? Tai kenties kyydin eläinlääkäriin koirasi kanssa? Etsitkö mahdollisesti luotettavaa kuljettajaa kyyditsemään lapsesi harrastuksiin? Taxikaari Pertti Loivanne Oy on apunasi kaikenlaisten kyytitarpeiden täyttämisessä! Tarjoamme turvallisen kyydin ammattitaitoisen kuljettajan toteuttamana, olipa määränpääsi mikä tahansa.

Kyydissämme kulkevat mukavasti ja turvallisesti myös pienet lapset, sillä kalustostamme löytyy myös lastenistuimella varusteltu auto. Myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita kyytiimme! Varaa tilausajosi ennakkoon ja kerro kuljetustarpeistasi, niin saavumme paikalle asianmukaisen kaluston kanssa.

Myös lähettikuljetukset tarpeen mukaan

Henkilökuljetusten lisäksi toteutamme myös erilaisia lähettikuljetuksia asiakkaan tarpeen mukaan. Kyydissämme kulkevat luotettavasti perille saakka muun muassa tärkeät kirjeet sekä muut asiakirjat. Mikä ikinä onkaan lähettikuljetustarpeesi, kerro se meille ja me pyrimme löytämään tilanteeseen ja sinulle parhaiten sopivan ratkaisun!

Tilaa tilausajo ennakkovarauslomakkeella!

Taxikaari Pertti Loivanne Oy tarjoaa täyden palvelun tilausajot Helsingistä käsin joustavasti koko pääkaupunkiseudulla. Tarpeen mukaan kuljetamme asiakkaamme kauemmaksikin, joten täytä ennakkovarauslomakkeemme ja kerro kyytitarpeestasi – me hoidamme loput.

Ennakkovarauslomake

Yksilölliset tilausajot kokeneelta kuljettajalta

Olemme tarjonneet tilausajoja Helsingissä asiakkaidemme tarpeisiin jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Meille tärkeintä on kohdata jokaisen asiakkaamme yksilölliset toiveet sekä tarpeet ja tarjota mukava, viihtyisä ja turvallinen tilausajo laadukkaan kaluston kyydissä. Tyytyväinen asiakas on aina ensisijainen tavoitteemme matkan pituudesta, määränpäästä ja muista tekijöistä riippumatta. Tervetuloa kyytiimme!

Varaa tilausajo ennakkoon